WordPress webdevelopment

wordpress

Alle websites die we ontwikkelen voorzien we van het populaire open-source CMS “WordPress”. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk en flexibel Content Management Systeem voor het beheren van websites. Websites met WordPress doen het over het algemeen erg goed in de zoekmachines en we zorgen altijd voor een zoekmachine vriendelijke opbouw van onze websites. WordPress wordt constant doorontwikkeld door een grote groep ontwikkelaars waardoor onze websites altijd beschikken over nieuwe technieken en standaard functionaliteiten. Voor specifiekere wensen kunnen we eenvoudig maatwerk functionaliteiten toevoegen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

WordPress webdesign

Of u nu een professionele blogger bent of een bedrijf die op zoek is naar een betrouwbaar Content Management Systeem (CMS). Webxtreme implementeert voor u een volledig op maat gemaakt WordPress webdesign thema, die aan uw verwachtingen voldoet.

  • Uw website zal opvallen

Met een op maat gemaakt WordPress webdesign thema, kunt u er zeker van zijn dat uw website zich onderscheidt van de rest. Wanneer u door ons een op maat gemaakt WordPress webdesign thema laat ontwikkelen, bent u niet beperkt door de functionaliteiten van een standaard WordPress thema.

  • Makkelijk in gebruik

Een zeer groot voordeel van een WordPress website is, dat ze zeer gemakkelijk te onderhouden zijn. U heeft geen kennis nodig van programmeren of HTML, om uw website te onderhouden. Webxtreme zorgt ervoor, dat u WordPress volledig onder de knie heeft, voordat wij de website aan u overhandigen.

  • Makkelijk uit te breiden

De indrukwekkende functionaliteiten van WordPress kunt u makkelijk verder uitbreiden door middel van zogenaamde plugins. Als u niet de geschikte plugin kunt vinden, dan is er altijd de mogelijkheid om door ons een plugin te laten ontwikkelen die bij uw specifieke behoeften past.

  • Wij helpen u graag

Als wij eenmaal uw website hebben afgeleverd, zijn wij u natuurlijk nog steeds graag van dienst. Wanneer u een wijziging in uw website wilt laten doorvoeren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Op ieder  door ons, op maat gemaakte WordPress webdesign thema, zit een levenslange bug garantie.