Omschrijving

Webshopcentrumoss.nl is een collectieve webshop van ondernemers in het centrum van Oss. Op initiatief van CentrummanagementOss is deze site tot stand gekomen ter stimulans van de verkoop, maar ook ter stimulans van de leefbaarheid van het centrum van Oss. Webxtreme Oss draagt hierbij een steentje bij door de winkeliers te ondersteunen bij de opstart van hun homepage/webshop op deze website.

Het ontwikkelen van een collectieve website verlaagd volgens de deelnemende ondernemers de drempel voor een zelfstandig ondernemer. Twee jaar geleden riep ik nog “onze producten komen nooit op internet, klanten moeten het speelgoed voelen en zien”. Dit bleek een complete misvatting. Een jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen webshop, dit kost ontzettend veel geld en energie. Er komt veel bij kijken. Door webshop Oss collectief op te zetten, verlaagt dit absoluut de drempel voor een zelfstandig ondernemer”, vertelt Willie van Gemert van Horlepiep in De Schakel in Oss. Hij is één van de ondernemers uit de kopgroep en hij is razendenthousiast over het gezamelijk digitale warenhuis. Van Lieshout vult aan,”We hebben een mooie subsidie gekregen uit De Kracht van Oss. Daar hebben we de webshop aan de “achterkant” mee kunnen bouwen.

De webshop biedt volgens Van Gemert kansen voor de gevestigde detailhandel. “Ondernemers kunnen de communicatie met de klant en de service die zij bieden aan de klant aanmerkelijk verbeteren door van de digitale aanwezigheid gebruik te maken, 24 uur per dag, zeven dagen per week kunnen consumenten shoppen en beleven wat het het Osse Centrum te bieden heeft.

“We leven in een 24-uurs economie, we moeten mee!”

Ontwikkeld door: http://diensten.bazaroo.nl/


Andere Projecten