Omschrijving

De site van Dennis Jones is een echte artiestensite. Een site dat steeds in beweging is met het aanvullen van muziek en video.
Dennis Jones is de artiestennaam van zanger Casper Janssen. Onder zijn eigen naam wint hij in 1987 Veronica’s TV Talentenjacht. Hij scoort eind jaren tachtig, begin jaren negentig hits met singles als “Don’t Wanna Give Up” en de Neil Young-cover “Heart Of Gold”.

Midden jaren negentig werd het wat stiller rondom Dennis maar in 2005 keerde hij terug aan het hitfront met een spetterende remake van de Tee-Set klassieker “Ma Belle Amie”, opgenomen onder leiding van hit producer Kees Tel (bekend van o.a. Jody Bernal, René Schuurmans, Gerard Joling e.v.a.), waarmee Dennis na jaren weer een dikke hit scoort. Sindsdien is Dennis Jones weer regelmatig in de hitlijsten terug te vinden met singles als “African Baby” (2006), “Mississippi” (2007) (een reggae versie van de Pussycat-wereldhit, waar de originele Pussycat dames aan meewerken), “De Zon Die Zal Schijnen” (2008), “I’m Your Son South America” (2008) en “Cheerio” (2009). In 2012 gaat Dennis Jones een succesvolle samenwerking aan met DJ Menno en samen nemen ze een opzwepende versie op van “Doe Een Stapje Naar Voren”. Een nieuwe solo single van Dennis Jones is momenteel in voorbereiding.

Sinds kort is deze splinternieuwe nieuwe site van Dennis Jones gelanceerd. Met deze site wordt het laatste nieuws over Dennis afgewisseld met oude herinneringen.

Daarnaast is Dennis ook actief op Facebook, Reverbnation en twitter. Hiermee kunnen Twitter- en Facebook-leden direkt berichtjes sturen…….en hun waardering tonen over de laatste nieuwtjes rond en om Dennis Jones…..

http://www.dennisjones.nl

Mijn fanpage op facebook bekijken:klik hier


Andere Projecten