Webdesign en webdevelopment

Websites maken is onze passie

Websites maken is onze specialiteit en daar zijn we dan ook goed in. Ons team is dagdagelijks in de weer om nieuwe web projecten te verwezenlijken en bestaande websites te verbeteren. Bij zowel het ontwerpen als het ontwikkelen van websites gaan we steeds op zoek naar meerwaardes om zo uw project net dat extra te geven. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een uitgebreide webshop of communty, voor duidelijke, gebruiksvriendelijke websites moet u bij Webxtreme zijn.

Social media

Wees sociaal, ook online

Social media zoals Facebook, YouTube, Twitter en andere sociale websites kunnen een zeer sterk communicatiemedium zijn voor uw organisatie. Via deze kanalen kan u in contact komen met uw doelpubliek en zowel bestaande klanten als potentiële klanten benaderen. Webxtreme kan u wegwijs maken in de sociale online wereld en samen met u een strategische aanpak uitwerken zodat uw organisatie zich op de juiste manier profileert en steeds gepast reageert op de social media.
Wij kunnen u begeleiden bij het gebruik van: Facebook, twitter, linkedin, youtube, Foursquare, Vimeo, Slideshare, flickr, …

 

Strategie naar uw doelstelling

Van a tot z

Een website hebben is niet genoeg om van uw aanwezigheid op het internet een succes te maken. In een webstrategie bepalen we samen de doelen die u wil bereiken en stellen we een plan op waarbij we alle nodige internetkanalen aanspreken om naar deze doelen toe te werken. Een degelijke webstrategie is een gezonde mix van het gebruik van social media, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, e-mailmarketing en natuurlijk uw website, deze cocktail moet u naar uw vooropgestelde doelen leiden.

“Een degelijke webstrategie is een gezonde mix van het gebruik van social media, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, e-mailmarketing en uw website”

 

Hoe gaan we bij Webxtreme te werk?

Ieder project bij Webxtreme volgt dezelfde cyclus, op die manier zijn we zeker van een professionele aanpak. De projectstructuur zoals we die nu volgen is het resultaat van vele jaren ervaring en project na project schaven aan de workflow. Uw project doorloopt steeds de volgende stappen:

“Tijdens deze stappen wordt u als klant zo nauw mogelijk betrokken, zo kan u de vooruitgang op de voet volgen en voortdurend feedback geven indien nodig. Een succesvol project kan enkel tot stand komen door een nauwe samenwerking tussen u (de klant) en ons team.”

textblok_werkwijze

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees HIER meer hierover